Nieuws

Nieuw boek in aantocht, februari 2020
Een leuk nieuwtje: er komt een nieuw boek van mij aan! Ik verklap er nog niet te veel over, maar al wel dat het geschreven is in de stijl van De Honingeters en De Houtsnijder. Nog heel even geduld…

Beam-recensie, december 2019
Ook al ligt De Gouden Speld trilogie al anderhalf jaar in de winkel, nog steeds komen er recensies binnen. Lees hier de recensie van Beam.

Belgische recensie, augustus 2019
Wat bijzonder: zelfs in België wordt De Gouden Speld gelezen en gewaardeerd! Lees hier de recensie van onze zuiderburen.

Waan je in Bijbelse tijden, 22-4-2019
Zou je wel eens terug in de tijd willen reizen, en willen zien hoe het leven was in de tijd van David en Mirjam, uit De Gouden Speld deel 1? Dat kan, gewoon in Nederland! In Museumpark Oriëntalis, vlakbij Nijmegen, zijn dorpjes nagebouwd uit de tijd van de Here Jezus. Je ziet hoe het leven in Israël destijds was: de huizen waarin de mensen woonden, wat voor eten men lekker vond en wat voor beroepen er bestonden.
Wandel langs de oever van het meer van Galilea, loop door Kapernaüm, en… hé, daar in die pottenbakkerswinkel, is dat David die aan het werk is?

Start boekenweek, 23-3-2019
Vandaag was ik te gast in bibliotheek De Tweede Verdieping in Nieuwegein. Ter gelegenheid van het begin van de boekenweek las ik er voor uit De Gouden Speld.