Nieuws

September 2020: feest
Op vrijdag 11 september verscheen deel 4 van De gouden speld: Peter en Anna. We hebben hier feestelijk bij stilgestaan bij uitgeverij Gideon, en daarna de eerste 200 exemplaren de wereld in gezonden. Wil je ook een exemplaar bestellen? Klik hier.

Augustus 2020: Peter en Anna, deel 4 van De gouden speld verschijnt binnenkort!
Toen ik in februari schreef dat er binnenkort een nieuw boek van mij zal verschijnen, had ik niet kunnen denken dat vóór die tijd eerst nog deel 4 van De gouden speld uitgegeven zou worden. Volgende maand verschijnt Peter en Anna, alweer het vierde deel van de serie. In dit deel maken we een grote sprong in de tijd: deel 3 (Marcus en Susanna) eindigde in de 2e eeuw, met Peter en Anna belanden we aan het eind van de middeleeuwen in Engeland. Donkere kerken, onbetrouwbare monniken, bijgeloof en een professor met een geheim project zijn ingrediënten van dit nieuwe deel. Kijk bij het kopje ‘Boeken’ voor een samenvatting.

Februari 2020: Nieuw boek in aantocht
Een leuk nieuwtje: er komt een nieuw boek van mij aan! Ik verklap er nog niet te veel over, maar al wel dat het geschreven is in de stijl van De Honingeters en De Houtsnijder. Nog heel even geduld…

December 2019: Beam-recensie
Ook al ligt De Gouden Speld trilogie al anderhalf jaar in de winkel, nog steeds komen er recensies binnen. Lees hier de recensie van Beam.

Augustus 2019: Belgische recensie
Wat bijzonder: zelfs in België wordt De Gouden Speld gelezen en gewaardeerd! Lees hier de recensie van onze zuiderburen.

April 2019: Waan je in Bijbelse tijden
Zou je wel eens terug in de tijd willen reizen, en willen zien hoe het leven was in de tijd van David en Mirjam, uit De Gouden Speld deel 1? Dat kan, gewoon in Nederland! In Museumpark Oriëntalis, vlakbij Nijmegen, zijn dorpjes nagebouwd uit de tijd van de Here Jezus. Je ziet hoe het leven in Israël destijds was: de huizen waarin de mensen woonden, wat voor eten men lekker vond en wat voor beroepen er bestonden.
Wandel langs de oever van het meer van Galilea, loop door Kapernaüm, en… hé, daar in die pottenbakkerswinkel, is dat David die aan het werk is?

23 maart 2019: Start boekenweek
Vandaag was ik te gast in bibliotheek De Tweede Verdieping in Nieuwegein. Ter gelegenheid van het begin van de boekenweek las ik er voor uit De Gouden Speld.